Ajándékutalvány

header-image-min

Ajándékutalványaink megvásárolhatók a rendelőben (1064 Budapest, Szondi utca 51.) és online!

Ajándékozzon egészséget 3 egyszerű lépésben, akár online!

  1. Válassza ki az Önnek szimpatikus csomagot;

  2. Töltse le* az ajándékutalványt és nyomtassa ki**

  3. Élvezze a megspórolt idejét!

ajandekutalvany-01-min

CMC Szűrővizsgálat

Egy tetszőlegesen választott szakorvosi ultrahang vizsgálatot tartalmaz, a vizsgálat típusától függően 11.990 Ft és 14.990 Ft közötti értékben.

utalvany-sziv-min

CMC Szívultrahang Csomag

EKG vizsgálattal, vérnyomásméréssel és véroxigénszint méréssel kiegészített szívultrahang vizsgálatot tartalmaz 21.990 Ft értékben.

utalvany-02-min

CMC Preventív Csomag

Ön által választott 2 szakorvosi ultrahang vizsgálatot tartalmaz 23.990 Ft értékben.

utalvany-03-min

CMC Komplex Csomag

Ön által választott 3 szakorvosi ultrahang vizsgálatot tartalmaz 33.990 Ft értékben.

Kérjük, hogy a kiválasztott és letöltött ajándékutalvány ellenértékét az alábbi bankszámlaszámra szíveskedjen elutalni a Cleopatra Medical Center Kft. K&H banknál vezetett számlaszámára: 10402135-50526570-56511006. Mindenféleképp tüntesse fel a közlemény rovatba az ajándékozott nevét illetve a kifizető nevét, lakcímét amire az utalvány beváltásakor a számlát kiállíthatjuk. Kérjük, hogy az online utalási igazolást e-mailben szíveskedjen elküldeni az info@cleopatramedicalcenter.hu címre.

* letöltési segédlet: jobb egér kattintást követően „kép mentése más néven” vagy angol böngésző esetén „save as”. Ez után a lementett mappából ki tudja jelölni az utalványt nyomtatásra.

**amennyiben kívánja, az ajándékutalványt személyesen is átvetheti rendelőnkben. Ebben az esetben, kérjük, egyeztessen telefonon munkatársunkkal, aki készségesen áll az Ön rendelkezésére.

Ajándékutalványaink vásárlástól számított 6 hónapig érvényesek. Időpont egyeztetést követően az utalványt csak az ajándékozott használhatja fel, készpénzre nem visszaváltható.

Kérdése esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Cím: 1064 Budapest, Szondi utca 51.

Telefonszám: +36 30 30 88 900

E-mail cím: info@cleopatramedicalcenter.hu