Rólunk

Ultrahang Diagnosztikai Központunk 2006-ban kezdte meg működését.

Az első években az I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikával szemben (VIII. ker., Baross utca 44.), majd 2010-től a Kleopátra-Házban (XIII. ker., Kárpát utca 9.) végeztük vizsgálatainkat.

2011 áprilisa óta a Szinyei Merse Házban (1064 Budapest, Szondi utca 51.), a bejelentkezést követően sorban állás, várakozás és beutaló nélkül fogadjuk pácienseinket, minden hétköznap 8:00 és 20:00 között.

Szakorvosaink az elmúlt évek során több ezer ultrahang szűrést végeztek, elismert szaktudásuk a páciensek iránti legteljesebb empátiával, szakmai igényességgel és hozzáértéssel párosul.

A vizsgálatot követően a kiértékelt szakorvosi leletet azonnal átadjuk, a vizsgálat eredményéről szükség esetén képi dokumentációt is készítünk.

Pácienseink elégedettsége elsődleges számunkra, így könnyen megközelíthető helyen, kellemes környezetben, a legmodernebb technikával rendelkező GE LOGIQ F6 ultrahang géppel végezzük vizsgálatainkat.

Úgy hisszük, a megbetegedések elleni legjobb védekezés a korai felismerés, emiatt a prevenciót, a megelőzést hirdetjük, amelyhez szakmai hozzáértéssel és körültekintéssel végzett szűrővizsgálatainkkal járulunk hozzá.

Forduljon hozzánk bizalommal!