Koronavírus – Kiemelten fontos információk

2020-03-11

Annak ellenére, hogy 2020. március 11-én Magyarország Kormánya a koronavírus terjedése miatt veszélyhelyzetet rendelt el, intézményünkben a szakrendelés zavartalanul, a páciensek és a munkatársak egészségének maximális védelme mellett zajlik mindaddig, amíg ezt a kormányzati intézkedések és a járványügyi helyzet lehetővé teszik.

Mivel a vírus közvetlen kapcsolattal, cseppfertőzéssel (pl.: köhögéssel, tüsszentéssel, vagy a fertőzött területek érintésével) terjed, annak érdekében, hogy a diagnosztikai vizsgálatok továbbra is a biztonságos ellátás szabályainak megfelelően történhessenek, az alábbi előírások betartását kérjük:

  • Amennyiben megfázás, vagy légúti fertőzés bármely tünetét észleli magán (pl.: köhög, tüsszög, lázas, stb.), kérjük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül egyeztessen új, későbbi időpontot!
  • Amennyiben tüneteket nem észlel, de az elmúlt 14 napban fertőzött országból érkezett Magyarországra, kérjük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül egyeztessen új, későbbi időpontot!
  • A vizsgálatra lehetőség szerint kísérő nélkül, és csak a lefoglalt vizsgálati időpontjában, vagy azt megelőzően csupán néhány perccel érkezzen annak érdekében, hogy a várakozással töltött időt, illetve a váróban egyidejűleg tartózkodók létszámát minimálisra tudjuk csökkenteni.
  • A váróban kézfertőtlenítőt helyeztünk ki, ennek használata az érkezést követően minden páciens számára kötelező.

Telefonos ügyfélszolgálatunk a +36303088900 -as telefonszámon a hét minden napján elérhető.

 

 

Posted in Blog