Koronavírus – Nyitva vagyunk!

2020-03-18

Amíg ezt a hatósági előírások lehetővé teszik, továbbra is folytatjuk munkánkat. Ügyfélszolgálatunk a +36 30 30 88 900 -as telefonszámon, a hét minden napján 08:00-20:00 óra között várja hívását!

Nyomatékosan megkérjük azonban Önöket, hogy a vizsgálatra kísérő nélkül, és csak a lefoglalt vizsgálati időpontban, vagy azt megelőzően csupán néhány perccel érkezzenek, ugyanis a váróban jelenleg egyetlen, kizárólag a következő páciens várakozhat.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szigorú járványügyi és hatósági előírások nem teszik lehetővé azon páciensek ellátását, akik megfázás, vagy légúti fertőzés bármely tünetét észlelik (pl.: láz, köhögés, tüsszögés stb.), vagy az elmúlt hetekben fertőzött országból érkeztek Magyarországra. Ilyen esetben kérjük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül egyeztessen új, későbbi időpontot!

Kérjük Önöket továbbá, hogy vegyék figyelembe a hatóságok, illetve a Magyar Orvosi Kamara a lakossági érintkezés radikális csökkentésére irányuló javaslatait, és csak indokolt esetben vegyenek részt vizsgálaton! Az év minden napján a megelőzést és a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzuk, jelen helyzetben viszont mindennél fotosabbnak tartjuk a járvány terjedésének lelassítását.

Köszönjük szíves megértésüket és együttműködésüket!

Jó egészséget kívánunk!

 

 

Posted in Blog